SELAMAT DATANG KE LAMAN BLOG RASMI PERHIMPUNAN SELURUH KELUARGA TOK WAN DAUD (PERSADA) - Saluran Alternatif Informasi Keluarga

LAMAN BLOG PERSADA BERWAJAH BARU  

Posted by Admin in

Assalamualaikum w.b.t
Setelah berjam-jam mengadap komputer akhirnya laman blog PERSADA dapat mengubah wajahnya seiring dengan usianya yang telah mencapai setahun pada 16hb September 2008 dan sepanjang tempoh ini, laman blog ini sudah berubah sebanyak 3 kali. Walau bagaimanapun, usaha penambahan masih lagi dilakukan dari masa ke semasa dan saya tetap mengharap cadangan-cadangan dan idea-idea daripada ahli-ahli PERSADA untuk menjadikan laman blog ini lebih menarik. Terima kasih juga kepada rakan-rakan blogger yang lain kerana membantu saya dalam usaha ini.
(Gambar atas: Template laman blog PERSADA yang lama)

1 comments

solehpolysas™   says 14 Oktober 2008 2:59 PG

sedikit komen, edit time anda. log in bloger, pg dkt formatting, date header format, pilih format yang disyorkan oleh template anda, sepatutnya pembuat template akan memberitahu formatnya dalam apa.. harap maklum..

Catat Ulasan

Halaman

IKLAN

Follow by Email

RADIO

TV ONLINE

DEMI MASA

Date Conversion
Gregorian to Hijri Hijri to Gregorian
Day: Month: Year

TOTAL VISITS

PENGIKUT SETIA

YM STATUS

IP ADDRESS ANDA

Allahyarham Haji Wan Daud Bin Wan Salleh

Allahyarham Haji Wan Daud Bin Wan Salleh

Allahyarhamah Hajjah Mariam Bt. Haji Daud

Allahyarhamah Hajjah Mariam Bt. Haji Daud

INFORMASI

Sebarang berita atau informasi yang ingin disiarkan dalam blog ini bolehlah menghantarnya melalui email: tokwandaud@yahoo. com.my atau sms kepada admin di talian 012-9626827.

STATISTIK PELAWAT

SURAT KHABAR