SELAMAT DATANG KE LAMAN BLOG RASMI PERHIMPUNAN SELURUH KELUARGA TOK WAN DAUD (PERSADA) - Saluran Alternatif Informasi Keluarga

COVER SIKIT TAU!  

Posted by Admin in

1.Kalau tersepak batu, jangan terus bangun, sebaliknya anda baring dan terus berguling-guling hingga jauh dari perhatian ramai... lepas tu baru bangun bila takde org nampak..

2. Kalau terjatuh basikal, cepat-cepat naik basikal anda semula dan jatuhlah lagi sehingga berkali-kali supaya org ingat anda saja-saja buat lawak....

3. Kalau terjatuh tangga, terus bersilat seolah-olah anda dirasuk atau sedang berlawan dengan makhluk halus...

4. Kalau terjatuh dalam longkang, pungutlah sampah yang ada sambil marah-marah
dengan suara yang kuat, pasti orang menyangka anda seorang yang amat prihatin terhadap kebersihan.. .

5. Kalau jatuh ketika nak naik bas, jeritlah kuat-kuat.."oi! apa tolak-tolak ni?"
walaupun tiada orang di belakang anda...

6. Kalau terjatuh di depan bus stop, terus buat-buat pengsan sehingga ada orang membantu anda.. kalau takde..baring terus sampai malam dan takde orang lagi kat bus stop tu... haa.... ni lah masa sesuai utk bangun semula...

7. Kalau jatuh tergelincir kat lantai licin, tarik la kawan (atau sesiapa yang ada kat sebelah anda) untuk jatuh bersama-sama supaya tak lah anda seorang je yang dapat malu... ye tak?

0 comments

Catat Ulasan

Halaman

IKLAN

Follow by Email

RADIO

TV ONLINE

DEMI MASA

Date Conversion
Gregorian to Hijri Hijri to Gregorian
Day: Month: Year

TOTAL VISITS

AHLI TOP 10

PENGIKUT SETIA

YM STATUS

IP ADDRESS ANDA

Allahyarham Haji Wan Daud Bin Wan Salleh

Allahyarham Haji Wan Daud Bin Wan Salleh

Allahyarhamah Hajjah Mariam Bt. Haji Daud

Allahyarhamah Hajjah Mariam Bt. Haji Daud

INFORMASI

Sebarang berita atau informasi yang ingin disiarkan dalam blog ini bolehlah menghantarnya melalui email: tokwandaud@yahoo. com.my atau sms kepada admin di talian 012-9626827.

DIARI PERSADA

STATISTIK PELAWAT

SURAT KHABAR