SELAMAT DATANG KE LAMAN BLOG RASMI PERHIMPUNAN SELURUH KELUARGA TOK WAN DAUD (PERSADA) - Saluran Alternatif Informasi Keluarga

VIDEO-VIDEO PERLAWANAN AKHIR PIALA FA 2009  

Posted by Admin in

Ni video-video pada hari perlawanan akhir Piala FA 2009 antara Kelantan lwn Selangor. Walaupun Kelantan kalah, tetapi dari segi penyokong tetap berpihak kepada Kelantan samada dari segi bilangan penyokong mahupun sorakan padu penyokong-penyokong. Penyokong Selangor haruslah menerima hakikat ini walaupun ramai penyokong-penyokong mereka tetap menyatakan mereka ada kelebihan dari segenap segi (merujuk kepada forum Kelab Penyokong Selangor). Dengan kehadiran penyokong Kelantan seramai 40,000 menjadikan suasana pada hari itu sangat meriah dan belum ada dalam sejarah lagi kalau dibandingkan dengan perlawanan-perlawanan akhir Piala FA, Piala Malaysia dan sebagainya. Saksikanlah video-video yang dikutip daripada You Tube.
Kredit untuk Nazir, Kelate Dot Net dan individu-individu yang upload video-video ini.

0 comments

Catat Ulasan

Halaman

IKLAN

Follow by Email

RADIO

TV ONLINE

DEMI MASA

Date Conversion
Gregorian to Hijri Hijri to Gregorian
Day: Month: Year

TOTAL VISITS

AHLI TOP 10

PENGIKUT SETIA

YM STATUS

IP ADDRESS ANDA

Allahyarham Haji Wan Daud Bin Wan Salleh

Allahyarham Haji Wan Daud Bin Wan Salleh

Allahyarhamah Hajjah Mariam Bt. Haji Daud

Allahyarhamah Hajjah Mariam Bt. Haji Daud

INFORMASI

Sebarang berita atau informasi yang ingin disiarkan dalam blog ini bolehlah menghantarnya melalui email: tokwandaud@yahoo. com.my atau sms kepada admin di talian 012-9626827.

DIARI PERSADA

STATISTIK PELAWAT

SURAT KHABAR